Startpagina
Diensten
Werkwijze
Portfolio
Reacties
Contact
Links
 

Reacties uit de praktijk

Een ergotherapeute: “Ik heb de grenzen van mijn mogelijkheden leren ontdekken, verleggen en bewaken.”

Een regiomanager van een welzijnsorganisatie: “Voor veel projectmanagers bleek een persoonlijke coaching op weg naar zelfstandig en zelfverantwoordelijk functioneren van onschatbaar belang.”

Een supervisor van een psychiatrische instelling: “De spreuk ‘Je bent in de hulpverlening je eigen gereedschap’ is hem op het lijf geschreven. Hij weet zijn persoonlijke betrokkenheid bij klanten en collega’s goed te integreren in zijn professionaliteit. Daarbij gaat hij moeilijke zaken nooit uit de weg.”

Een GGZ-verpleegkundig specialist, werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg: “Bij de trainingen werden jouw gedrevenheid en betrokkenheid bij het thema (dwang & drang), passie voor het vak (psychiatrie) en persoonlijke missie (verbeteren samenwerking) zichtbaar. Met humor en eenvoud van woorden weet jij iedereen op een luchtige manier complexe theorieën bij te brengen.”

Een teamleider van een woonvorm voor psychiatrische patiënten: “Heel prettig in de samenwerking heb ik je ‘no nonsens’ aanpak gevonden, helder, inzichtelijk en to the point. Je deed dit door niet om de hete brei heen te draaien, te zeggen wat je ziet, uit te spreken wat het doet en door alternatieven aan te dragen. Je bent niet bang om confronterend te zijn, grenzen te stellen en daarmee sturing te geven.”


 


© Mommersontwerp, Ulvenhout